Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

U Maloj vijećnici Grada Karlovca, u organizaciji Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova Karlovačke županije u utorak, 26. veljače 2013. godine, održan je Okrugli stol na temu „Provedba i problematika o provođenju Protokola o postupanju u slučaju nasilja u obitelji“.

Uz predstavnike Karlovačke županije, grada Karlovca, predstavnika drugih gradova i općina s područja Karlovačke županije, Policijske uprave karlovačke, Županijskog državnog odvjetništva, sudstva, Centara za socijalnu skrb, predstavnika općih bolnica, provoditelja psihosocijalnog tretmana, Okruglom stolu je nazočila i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić.

Okrugli stol otvorila je predsjednica Povjerenstva, gospođa Nada Murganić, a kratku prezentaciju je održala gospođa Marica Dančulović, članica Povjerenstva.

U raspravi su aktivno sudjelovali svi sudionici, iznoseći svoja iskustva vezano uz problematiku provođenja Protokola o postupanju u slučaju nasilja u obitelji.

Okrugli stol

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT