Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

KONTAKTI SPORT i TEHNIČKA KULTURA

ADRESAR

 

SPORT
Programom javnih potreba u sportu Karlovačke županije usvojenog od strane Županijske skupštine za svaku godinu određene su javne potrebe koje doprinose poticanju i promicanju sporta, provođenju sportskih aktivnosti djece i mladeži, djelovanju sportskih udruga, zajednica i saveza, održavanju i izgradnji sportskih objekata, te nabavi potrebne sportske opreme i rekvizita. Sukladno Zakonu o sportu sredstva za financiranje javnih potreba u sportu Županije osiguravaju se u proračunu Županije. Planom korištenja sredstava proračuna Karlovačke županije raspoređena su sredstva proračuna i usmjerena korisnicima.

 

Uvažavajući zakonske odredbe najveći dio sredstava usmjeren je Zajednici športova Karlovačke županije koji sredstva prema usvojenom planu i odlukama Upravnog odbora isplaćuje sportskim zajednicama, strukovnim savezima i udrugama na području Županije. Sredstva se namjenski troše za organizaciju i sudjelovanje na državnim i međunarodnim natjecanjima, za humanitarne manifestacije, nabavu športske opreme i rekvizita, održavanje sportskih terena i objekata, te školska sportska natjecanja u organizaciji i sudjelovanju udruga članica Zajednice.

 

STRUKOVNI SAVEZI (objedinjavaju aktivnosti pojedinih športova):

Nogometni savez Karlovačke županije
Rukometni savez Karlovačke županije
Kuglački savez Karlovačke županije
Taekwondo savez Karlovačke županije
Streljački savez Karlovačke županije
Košarkaški savez Karlovačke županije
Motociklistički savez Karlovačke županije
Športsko ribolovni savez Karlovačke županije
Savez borilačkih športova Karlovačke županije
Gimnastički savez Karlovačke županije
Planinarski savez Karlovačke županije
Odbojkaški savez Karlovačke županije
Ronilački savez Karlovačke županije

 

TEHNIČKA KULTURA

Programom javnih potreba u tehničkoj kulturi Karlovačke županije usvojenog od strane Županijske skupštine za svaku godinu određene su javne potrebe koje doprinose poticanju i promicanju aktivnosti u tehničkoj kulturi. Karlovačka županija prepoznaje vrijednosti i podržava aktivnosti u tehničkoj kulturi posebice mladih tehničara i inovatora, stoga najvećim dijelom preko Zajednice tehničke kulture Karlovačke županije financijska sredstva usmjerava udrugama tehničke kulture za organizaciju i sudjelovanje na državnim i međunarodnim susretima, izložbama inovacija, sajmovima i natjecanjima.

Planom korištenja sredstava proračuna Karlovačke županije raspoređena su sredstva proračuna i usmjerena korisnicima.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT