Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

Obavijesti

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

Dana 3. travnja 2020. godine donesena je Odluka kojom se obustavlja Javni natječaj za financiranje projekata iz područja zdravstva i socijalne skrbi u 2020. godini zbog situacije sa pandemijom korona virusa.

 

Već tradicionalno i ove godine u sklopu održavaju 41. svibanjskih zdravstvenih dana Karlovačka županija će 17. svibnja 2019. godine na prostoru ispred Gradske knjižnice I. G. Kovačić od 9 do 12 sati u suradnji sa Dom zdravlja Karlovac i Ustanovom za zdravstvenu njegu u kući Karlovac prezentirati rad navedenih ustanova.

Patronažna služba Doma zdravlja Karlovac prezentirati će rad Zdravstvenog savjetovališta, Centar za koordinaciju palijativne skrbi svoje djelovanje u Karlovačkoj županiji, dok će Ustanova za zdravstvenu njegu prezentirati rad Posudionice ortopedskih pomagala Karlovačke županije i način rada fizioterapeuta u kući.

 

 

 

Dana 28. listopada 2016. godine Karlovačka županija objavila je Poziv za iskaz interesa za financiranje nabave dijagnostičko - terapijske opreme za koncesionare na području Karlovačke županije u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga u ogranipčenom postupku dodjele bespovratnih sredstava trajnog modaliteta "Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja korz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini" Referentna oznaka KK.08.1.1.02

 

Obavezna dokumentacija (Karlovačka županija):

Poziv za koncesionare

Prijavni obrazac - OBAVEZNO POPUNITI

 

Dodatna dokumentacija (MInistarstvo razvoja i fondova Europske unije):

Sažetak poziva

Upute za prijavitelje

 

 

 

Povodom obilježavanja Svjetski dan zdravlja u petak je, 7. travnja, održan stručni skup sa temom "Pričajmo o depresiji - bolesti s tisuću lica". Ovogodišnji moto Svjetskog dana zdravlja bio je „Pričajmo o depresiji“.
Stručni skup održan je u prostoru Ilirske dvorane u Gradskoj knjižnici „Ivan Goran Kovačić“ u Karlovcu, Ljudevita Šestića 1.
Organizatori skupa bili su Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije i Opća bolnica Karlovac, a pokrovitelj je Karlovačka županija – Savjet za zdravlje.

 

 

PROGRAM STRUČNOG SKUPA

 

DSCN7419

 

 

DSCN7420

Potkategorije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT