Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

Dana 27. svibnja 2019. godine Župan Karlovačke županije donio je Odluku o raspodjeli sredstava Proračuna Karlovačke županije po Javnom natječaju za financiranje projekata organizacija civilnog društva iz područja zdravstva i socijalne skrbi u Karlovačkoj županiji u 2019. godini.

Odluka

Tablica odobrenih programa

 

 

 

Dana 21. siječnja 2019. godine Župan Karlovačke županije donio je Odluku o raspodjeli sredstava Proračuna Karlovačke županije po Javnom natječaju za financiranje institucionalne podrške organizacijama civilnog društva koje se bave društveno osjetljivim skupinama za razdoblje od 2019. do 2021. godine.

ODLUKA

Popis prihvaćenih projekata

 

Dana 21. svibnja 2018. godine Župan Karlovačke županije donio je Odluku o raspodjeli sredstava Proračuna Karlovačke županije po Javnom natječaju za financiranje projekata organizacija civilnog društva iz područja zdravstva i socijalne skrbi u Karlovačkoj županiji u 2018. godini.

Odluku

Tablica odobrenih programa

 

 

 

Dana 27. ožujka 2017. godine Župan Karlovačke županije donio je Odluku o raspodjeli sredstava Proračuna Karlovačke županije po Javnom natječaju za financiranje projekata organizacija civilnog društva iz područja zdravstva i socijalne skrbi u Karlovačkoj županiji u 2017. godini.

 

Odluka

Tablica prihvaćenih projekata

 

 

 

Pozivamo sve mlade u dobi između 15 i 30 godina starosti s

prebivalištem na području Karlovačke županije

da popune anketni upitnik na sljedećem linku:

 

http://capi.ipsosadria.com/hr/webcatioth/indexpopup.php3?id_project=335

Karlovačka županija u partnerstvu s udrugom Carpe Diem provodi projekt izrade Programa za mlade Karlovačke županije 2017. -2020. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Karlovačke županije.
Program za mlade je strateški dokument kojim se kroz definirane ciljeve, mjere i zadatke nastoji unaprijediti položaj mladih u Karlovačkoj županiji i poboljšati kvaliteta života mladih općenito.

 

Provedba Programa uključuje suradnju između mladih i donositelja odluka.
Prema Nacionalnom programu za mlade 2014. – 2017. potrebe mladih definirane su u nekoliko cjelina: informiranje i obrazovanje, zapošljavanje, poduzetništvo i stambena politika, zdravlje i socijalna politika, aktivno sudjelovanje, mobilnost i razvoj civilnog društva, kultura i slobodno vrijeme mladih.

 

Program za mlade izrađuje se na temelju evidentiranih podataka o potrebama mladih. Da bi se poštivala načela izrade takve strategije potrebno je uključiti što veći broj mladih, osoba i ustanova koje rade s mladima, relevantnih stručnjaka iz različitih područja te donositelje odluka.
Kako bi proces izrade Programa bio transparentan i otvoren, temeljen na realnim potrebama mladih u županiji, pozivamo sve mlade da se aktivno uključe u sam proces izrade Programa, popune anketni upitni, prijave se za sudjelovanje  na nekoj (ili na više njih) radionici koja ga najviše zanima, a nakon toga se uključe u javnu raspravu i sudjeluju/prate provedbu Programa daljnje 4 godine.

 

Dana 9. veljače 2017. godine Župan Karlovačke županije donio je odluku o raspodjeli sredstava Proračuna Karlovačke županije po Javnom natječaju za potpore licenciranim pružateljima usluga pomoći u kući u 2017. godini.

 

Odluka

Tablica prihvaćenih projekata

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT