Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

aplikacija

 

 

Mobilna aplikacija In medias res omogućuje gostima da prilikom konzumacije turističkih i ugostiteljskih usluga u Karlovačkoj županiji ostvare značajne uštede na smještaj, izletničke programe, restorane, ulaznice za muzeje i atrakcije, događanja i manifestacije kao i popuste na autohtone suvenire i proizvode lokalnih OPG-ova, odnosno dodatne pogodnosti koje mogu ostvariti samo kod naših partnera. Sustav pogodnosti je potpuno besplatan i koncipiran na način da što ga gost više koristi ostvaruje više ušteda i na taj način doživi sve čari Karlovačke županije. Gost dolaskom na željenu lokaciju ima mogućnost putem mobilne aplikacije ostvariti određene popuste i pogodnosti te dobiti uvid u dodatnu ponudu u okolini kod drugih pružatelja usluga. 

Otkrijte tajni svijet prirodnih fenomena, netaknutog krajolika, eno-gastronomije i skrivene turističke ponude u Karlovačkoj županiji u kojoj osim opuštanja se uz predivne rijeke u srcu Hrvatske i može doživjeti sasvim neka nova iskustva!

 

 

 

 

Opći uvjeti korištenja

 

Tearms of use!

 

 

qr kod

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT