Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

Kandidati Eurodyssey programa koji trenutno borave u Istarskoj županiji,  posjetili su u četvrtak, 22.06.2017. Karlovačku županiju, gdje su im naši kandidati Marta i Denis pokazali znamenitosti grada Karlovca i stručno proveli kroz Aquatiku, gdje trenutno i oboje odrađuju svoju praksu.

Sudionici programa Eurodyssey posjetiti će Istarsku županiju 28.06.2017 na njihov poziv.

 

DSC 0005 6

 

Europe Direct centar (EDIC) Karlovac u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje  - Područni ured Karlovac organizira radionicu pod nazivom „Kako tražiti posao?“. Rasprava će dotaknuti:

-          Upoznati sa metodama i načinima traženja posla

-          Osvijestiti važnost samoprocjene vlastitih potencijala i potreba poslodavaca

-          Podučiti samostalnoj izradi životopisa i molbe za posao

-          Osvijestiti važnost pripreme za razgovor za posao

-          Upoznati sa najčešćim pitanjima na razgovoru za posao

Radionicu će voditi gđa. Majda Šavor Rukovoditelj Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje. Radionica je namijenjena učenicima završnih ili trećih razreda, a broj sudionika ograničen je na 20.

Molimo ukoliko ima zainteresiranih učenika da nam povratno javite na e mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  najkasnije do 17.05.2017. godine.

Ostale informacije možete dobiti na tel. 047/ 649 – 250

Radionica „Kako tražiti posao?“ održat će se u petak, 19. svibnja 2017. godine, u Knjižnici za mlade s početkom u 12:30h.

LOGO EDIC Karlovac

 

Kandidati programa Eurodyssey-a iz Španjolske (Marta Mellado Silva) i Belgije (Denis) započeli su praksu krajem travnja 2017. u Gimnaziji Karlovac i Aquatici.

Tijekom prvog mjeseca imati će intenzivni tečaj hrvatskog jezika i planirane razne kulturne aktivnosti kako bi se bolje upoznali sa županijom/zemljom domaćinom.

Kroz program njihova boravka u subotu su, 13.5.2017., posjetili Plitvička jezera. 

 

Plitivice 2017

 

Dan Europe - središnji događaj Europskog tjedna Karlovačke županije, obilježili smo, zajedno sa EDIC Karlovac, edukativnim kvizom i nagradama u Gimnaziji Karlovac i
predavanjem o 60 godina Rimskih ugovora. Predavači su bili profesori Ana Matan i Hrvoje Špehar s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Predavanjima i drugim aktivnostima nazočili su i studenti
te članovi Debatnog kluba Gimnazije, u pratnji profesorice Margarete Kulaš.

 

dan europe 9.05.17

 

Dan Europe key visual 1.0 CMYK

U subotu 6. svibnja 2017., kao i svake godine, u Bruxellesu se obilježava Dan otvorenih vrata institucija Europske Unije u okviru Dana Europe (9. svibnja) kada se građani mogu upoznati sa radom institucija ali i brojnih regija u Europi koji imaju svoje predstavništvo i u Bruxellesu, a među njima i  Karlovačka županija. Voditelj ureda, Hrvoje Butigan, sa svojim je suradnicima promovirao rad našeg zajedničkog ureda.

 

od 5.17 Open D oor 5.15WA0003

 

Open door 6.05.17

 
Karlovačka Županija, Upravni Odjel za europske poslove, regionalnu i međunarodnu suradnju zajedno sa EDIC Karlovac organizira kao i svake godine brojnih događaja u sklopu Eurospkog tjedna i dan Europe (9.05).
Cijeli program možete naći ovdje: 
 

https://ec.europa.eu/croatia/sites/croatia/files/edic-edc-europe-day-2017.pdf

 

Dan Europe key visual 1.0 CMYK

 

Od 24.04 do 28.04.17 održava se u Zagrebu tradicionalni  "Tjedan EU Fondova". Upravni odjel za Europske polsove, međunarodnu i regionalnu suradnju je sudjelovao 25.05.17 na konferenciji pod temom "Europska teritorijalna suradnja"- Programi prekogranične, transnacionalne i međuregionalne suradnje.

DSC 0725

 

DSC 0726

Dan Europe i 60. obljetnice potpisivanja Rimskih sporazuma 

Predstavništvo Europske Komisije u Hrvatskoj, Karlovačka Županija i Edic Karlovac obilježavanju Europski tjedan 2017.

Program možete naći ovdje:

https://ec.europa.eu/croatia/events/europe-day_hr_hr

 

EU 60 2

Potkategorije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT