Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

 

Svib. zdrav. dani

 

Dana 24. svibnja 2017. godine u Uredu župana održana je tiskovna konferencija povodom održavanja 39. Svibanjskih zdravstvenih dana koji će se održati u petak 26. svibnja u Gradskoj knjižnici I. G. Kovačić s početkom u 9 sati. Ovogodišnja tema Svibanjskih dana je „Možemo bez boli-multidisciplinarni pogled“. Organizatori su Hrvatski liječnički zbor, Opća bolnica Karlovac i Karlovačka županija.

U sklopu vanjskog dijela održati će se i akcija pod nazovom Palijativna skrb u Karlovačkoj županiji koju organizira Karlovačka županija, Projektni tim za palijativnu skrb i zdravstvene ustanove. Akcija će se održati ispred Gradske knjižnice od 9 do 12 sati.
Tijekom akcije posjetitelji će na info pultovima moći dobiti stručne savjete zdravstvenih djelatnika, vrijedne informacije o palijativnoj skrbi i njihovimi pružateljima kao i promotivni materijal.

 

Program 39. Svibanjskih zdravstvenih dana

 

Letak Palijativna skrb u Karlovačkoj županiji

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT