Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

IMG 4681

 

 

U četvrtak, dana 24. rujna 2015.god. održana je tiskovna konferencija Udruge osoba sa invaliditetom Karlovačke županije koja je korisnica odobrenog projekta : "Praktična kuća znanja"- Jačanje socijalnog uključivanja osoba sa invaliditetom u zajednicu koji se provodi u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - faza III".

Partneri na projektu su : Karlovačka županija, Grad Duga Resa i Hrvatski Zavod za zapošljavanje, Područni ured Karlovac. Suradnici i korisnici su: Društvo multiple skleroze Karlovačke županije i Udruga invalida rada Duga Resa te Udruga Sunce Duga Resa. Projekt sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 979.600,75 kn. Cilj projekta je: povećati socijalne vještine i kompentencije za poboljšanje zapošljivosti osoba s invaliditetom kroz pokretanje "Praktične kuće znanja" u Duga Resi.

Projekt "Praktična kuća znanja" zamišljen je kao mjesto na kojem će osobe s invaliditetom imati mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i kompentencija, ali i praktične primjene naučenog uz stručnu podršku. Projekt sadrži socijalne usluge kao jedan od oblika izvaninstitucionalne podrške osobama s invaliditetom a obuhvaća više aktivnosti u koje će biti uključeni korisnici.

Tiskovoj konferenciji prisustvovali su predstavnici partnera projekta: ispred Karlovačke županije bila je prisutna pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb i stručni suradnik, ispred grada Duga Resa gradonačelnik te predstavnica Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, Područni ured Karlovac.

 

IMG 4680 

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT