Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

U utorak, 20. lipnja, je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije i Županijskog povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga održana prezentacija rezultata i predstavljanje publikacije "Istraživanje o pušenju, pijenju i uzimanju droga među učenicima srednjih škola Karlovačke županije 2015. godine".

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije proveo je po drugi puta navedeno istraživanje na reprezentativnom uzorku koristeći hrvatsku verziju ESPAD 2015 međunarodnog upitnika. Istraživanje je provedeno u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, čiji su predstavnici danas prisustvovali izlaganju, te odobrenju Ministarstva znanosti i obrazovanja, a pod pokroviteljstvom Karlovačke županije. Predstavljanju publikacije prisustvovala je i predsjednica Županijskog povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Andreja Navijalić te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karlovačke županije Višnja Jović.

 

DSCN7546

 

 

DSCN7565

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT