Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

Na 16. sjednici Županijske skupštine dana 14. srpnja 2015.godine usvojeni su strateški dokumenti iz područja zdravstva i socijalne skrbi.

 

Iz područja zdravstva usvojena je Strategija razvoja palijativne skrbi u Karlovačkoj županiji za razdoblje od 2015. do 2018.godine kao i Akcijski plan razvoja palijativne skrbi u Karlovačkoj županiji za 2015. godinu. 

Analiza procjene za palijativnom skrbi u Karlovačkoj županiji ukazuje da palijativna skrb predstavlja rastući problem. Također analizom postojećeg stanja na području naše županije pokazalo se da postoje raspoloživi resursi koji omogućuju pružanje palijativne skrbi na tri razine odnosno u kući palijativnog pacijenta, dnevnoj bolnici i na palijativnom odjelu bolničkih zdravstvenih ustanova. Ovaj strateški dokument će uz postojeći zakonski okvir doprinijeti uspostavi i planskom razvoju palijativne skrbi na području naše županije.

 

U Socijalnom planu Karlovačke županije od 2015. do 2018.godine te Akcijskom planu socijalnih usluga za 2015.godinu navedeni su strateški ciljevi razvoja na području socijalne skrbi koji su usklađeni sa županijskim razvojnim dokumentima i smjernicama. Misija Socijalnog plana je poboljšati kvalitetu i dostupnost postojećih usluga, ali i omogućiti uvođenje novih socijalnih usluga u zajednici.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT