Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

Obavijesti - projekti u zdravstvu

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

U Baraćevim spiljama potpisan je sporazum o projektu turističke kartice Karlovačke županije. Sporazum su potpisale zamjenica župana Martina Furdek- Hajdin s ravnateljicom Javne ustanove Baraćeve spilje Tihanom Oštrina, kao jednim od partnera na projektu.

Turistička kartica djeluje po principu modela umrežene ponude uz poticaje i popuste za turiste koji se odluče za više atrakcija, sadržaja i usluga, a početkom srpnja moći će se dobiti u papirnatom obliku u svim turističkim zajednicama i na svim najfrekventnijim destinacijama u Karlovačkoj županiji.

Turističke usluge pružit će trenutno230 partnera , a njihova ponuda će se moći pronaći kada posjetitelj na svojoj kartici očitaju QR code.

Ovo je po prvi puta da Karlovačka županija ima objedinjenu turističku ponudu i jednu mobilnu aplikaciju.

Turistička kartica inače je sastavni dio Strategije turističkog razvoja Karlovačke županije kroz koju se između ostalog želi produžiti boravak turista i bolje iskoristiti predsezonu i posezonu.

„Sama kartica je dio implementacije naše Strategije turističkog razvoja Karlovačke županije gdje želimo produžiti boravak u našoj županiji. Jednako tako želimo promijeniti sezonalnost jer je ona vrlo karakteristična za našu županiju, kao što je to i na moru. Ipak su naši turisti vezani za ljetne mjesece to je ono što želimo promijeniti tako da njihov dolazak u županiji bude gotovo 365 dana u godini“ - istaknula je zamjenica župana Martina Furdek-Hajdnin.

Karlovačka županija se uključila u ovaj projekt da bi sam turizam učinila još kvalitetnijim i konkurentnijim.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT