Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

img 4589 copy

U Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine održan je sastanak s ministrom Darkom Horvatom. Sastanku su uz ministra Horvata nazočili, pomoćnica ministra Ivana Pintar, zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Martina Furdek Hajdin, pročelnik Ureda župana Kristijan Čujko, zamjenica gradonačelnika Grada Karlovca Andreja Navijalić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom Tatjana Gojak.

Na sastanku je razmotrena problematika državnih nekretnina na području Grada Karlovca i Karlovačke županije, za koju su interes iskazali Karlovačka županija, gradovi i općine ili privatni investitori. Ministarstvo je iskazalo spremnost da unutar svojeg djelokruga podupre napore za stavljanjem u funkciju zapuštenih državnih prostora. Najveći dio nekretnina se odnosi na uže karlovačko središte, tzv. Zvijezdu. Osim toga, razgovaralo se o Vojarni Luščić, vojnom skladištu Jamadol, naselju Kasar u Dugoj Resi, zemljištu za groblje i mrtvačnicu u Plaškom te lokaciji za pretovarnu stanicu Centra za gospodarenje otpada u Slunju.

img 4587 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT