Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

Obavijesti

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

REPUBLIKA HRVATSKA

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

UPRAVNI ODJEL ZA ŠKOLSTVO

KLASA: 112-02/19-01/21

URBROJ: 2133/1-01/03-19-06

Karlovac, 22. kolovoza 2019. godine

 

 

 

IZVJEŠĆE
O PROVEDENOM POSTUPKU OGLASA ZA PRIJAM U SLUŽBU

 

 

Pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije raspisala je oglas za prijam u službu u Upravni odjel za školstvo Karlovačke županije, na radno mjesto Voditelj projekta „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva Karlovačke županije“ koji je objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 2. do 10. kolovoza 2019. godine. 

Testiranje i intervju kandidata provedeno je 19. kolovoza 2019. godine u prostorijama Karlovačke županije, A. Vraniczanya 2/I, soba za sastanke Karlovačke županije.

Sukladno članku 23. ZSN-a Povjerenstvo za provedbu oglasa dostavilo je pročelnici Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije Izvješće o provedenom postupku i rang listu kandidata.

Na temelju uvida u dokumentaciju priloženu uz prijavu na oglas, Izvješća o provedenom postupku i dostavljenoj rang listi kandidata, na radno mjesto Voditelj projekta „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva Karlovačke županije“, 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme (zbog obavljanja privremenih poslova) na polovicu punog radnog vremena, izabrana je Martina Hrestak, magistra ekonomije.

                                                          

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT