Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

Projekt „Europska razmjena božićnih ukrasa“ predstavljen je na Dan Sv. Nikole 6. prosinca u O.Š. V. Nazor u Duga Resi prigodnim programom: priredbom djece i profesora, predstavljanjem božićnih običaja u zemljama Europske unije i premijernim prikazivanjem božićne pjesme i spota bivšeg učenika škole Gorana Topolovca. Sve prisutne su pozdravili ravnatelj škole Krešimir Božičević i pročelnica Eva Sobotik-Pavan.

Karlovačka županija i Županijski EU-info-centar Europe Direct Karlovac sudjeluju sa osnovnim školama županije od 2014. godine u projektu „Christmas Tree Decoration Exchange“, a ove godine sudjeluje šest škola te će u petak 9. prosinca predstaviti ovogodišnju razmjenu ukrasa svi sudionici u županiji u EDIC-u u Knjižnici za mlade u Karlovcu u Banjavčićevoj ulici sa početkom u 12.30 sati kada će prigodno i okititi Europsko božićno drvce sa ukrasima djece iz cijele Europe!

bozic-edic-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

europsko drvce-nazor-2016

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT