Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

U subotu, 21. veljače 2015. g. u prostoru Društva za promicanje kulture življenja „Zvono uz Kupu“ u Zamršju održana je druga dvodnevna radionica u projektu pod nazivom „Kako razviti poslovnu ideju i napisati poslovni plan“ u sklopu Comenius Regio projekta „I ja mogu biti poduzetnik!“. Radionica je bila namjenjena za učenike, profesore i djelatnike institucija – partnera u projektu.

Riječ je o projektu koji je dio Comenius Regio partnerstva 2013-2015 Agencije za mobilnost i programe EU u RH kojem su nositelji Karlovačka županija i poljska općina Igolomia-Wawrzenczyce. Uz njih, partneri u projektu su Ekonomsko-turistička škola Karlovac, Srednja škola Slunj, Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin, Turistička zajednica grada Karlovca i Društvo „Zvono uz Kupu“ Zamršje, dok su u poljski partneri Centar edukacije Wawrzenczyce i Centar za kulturu i promociju Wawrzenczyce.

Ovim putem najavljujemo drugi dio radionice koji će se održati ovu subotu, 28. veljače također u Zamršju s početkom u 9,30 sati.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT