Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

U cikloturističkom odmorištu u Karlovcu danas su predstavljeni rezultati prvog kruga standardizacije cikloturističkog smještaja u Karlovačkoj županiji. Sam Pravilnik o standardu kvalitete „Bed&Bike“ za smještajne kapacitete orijentiranima prema cikloturistima je nastao u suradnji Karlovačke županije, Turističke zajednice Karlovačke županije, Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije i Veleučilišta u Karlovcu (Poslovni odjel), a financiran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta. U prvom krugu je dodijeljeno 17 oznaka, od kojih samo jedna nosi 5 zvjezdica, a dodijeljena je ugostitelju Ivanu Srakovčiću. Danas su dodijeljene oznake sa 3 i 4 zvjezdice.

img 20200923 111329 copy

Kako je istaknula zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin sve prezentirane aktivnosti su dio provedbe i rada na Strategiji razvoja turizma Karlovačke županije koju podupire Ministarstvo turizma i sporta konkretnim financijskim sredstvima.

Karlovačka županije je prepoznala ulogu javne uprave koja ima zadatak poraditi na kvaliteti infrastrukture, razvoju samih trasa biciklističkih ruta koje treba signalizirati.

Također, jako je jako bitno poraditi na standardizaciji i kvaliteti usluge i privatnog sektora i pružiti informaciju što se sve još može vidjeti i posjetiti u županiji svima onima koji dolaze na naše područje. Sve te informacije integrirane su u našu turističku karticu.“ – istaknula je Martina Furdek-Hajdin, zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Karlovačke županije.

dsc 0915

U ime predstavnika iznajmljivača obratio se Matija Pijevac:

Drago nam je što je prepoznata inicijativa za certificiranje u ovom obliku jer se na taj način i razvija biciklizam, a i sama tabla koja će stajati uz oznaku apartmana će svakako privući i dodatne goste, odnosno bicikliste. Karlovačka županija je idealna za biciklizam te je dobro što je Županija prepoznala ovaj oblik turizma.“

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT