Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić posjetio je energetski sajam i konferenciju u sklopu Svjetskih dana održive energije, koji su od 3. do 5. ožujka 2010. godine održani u Welsu u Austriji.  Ovaj je posjet dogovoren u sklopu studijskog putovanja kojeg organizira Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske u suradnji sa Austrijskom gospodarskom komorom.

Cjelokupno događanje uključivalo je tri konferencije (Konferencija o peletima, Konferencija o solarnoj energiji, Konferencija o energetskoj učinkovitosti), te energetski sajam koji je okupio preko 1600 izlagača. Na Konferenciji o solarnoj energiji je predstavljen i hrvatski projekt poticanja solarnih kolektora  "I ja mogu imati solarne kolektore!", koji se s uspjehom provodi u Karlovačkoj, Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Posljednjeg dana posjeta, u petak 5. ožujka, održan je i susret sa predstavnicima Zemaljske vlade Gornje Austrije, te bilateralni razgovori, koji su vođeni u općini Bachmanning, gdje je prezentiran sustav energetske učinkovitosti i rad sustava grijanja na bio-masu tog područja.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT