Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

3950645790399175474 copy

U organizaciji Gradskog muzeja Karlovac na Starom gradu Dubovcu je u srijedu, 9. rujna,  otvorena gostujuća fotografska izložba Festivala suvremenog židovskog filma Zagreb – JFF Zagreb pod naslovom „Oni // They“.

Poznati hrvatski fotografi Ana Opalić, Mare Milin, Stanko Herceg i Ivan Posavec napravili su portrete četvero izbjeglica iz Sirije, Iraka i Irana koji trenutačno žive u Hrvatskoj. Hrvatski umjetnici objektivom su portretirali svoje viđenje četvero ljudi s njihovim životnim pričama. Riječ je o izložbi iz popratnog programa Festivala tolerancije, organiziranoj pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, UNHCR-a Hrvatska i u suradnji s Isusovačkom službom za izbjeglice (JRS). Izložba će biti otvorena od 9. do 30. rujna, a moći će se razgledati svakodnevno, osim ponedjeljkom, od 10 do 20 sati.

Otvorenju izložbe je u ime Karlovačke županije nazočila pročelnica Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić Knežević.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT