Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

img 20200909 103857 1 

U srijedu, 9. rujna 2020. godine, je u Srednjoj školi Duga Resa održan peti partnerski sastanak projekta ECO-SOCIAL. Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnog tima: LAG Vallis Colapis, Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec, Srednja škola Duga Resa te predtavnice Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije. Tema sastanka bile su aktivnosti provedene zadnjih 6 mjeseci projekta, sukladno epidemiološkim preporukama. Napravljen je strateški plan za sljedeća 3 mjeseca s naglaskom na provedbu aktivnosti u rujnu i listopadu. S obzirom da su u Srednjoj školi Duga Resa započeli radovi na ugradnji platforme i rampi, obiđeni su radovi i proverena njihova dinamika. Navedene radove sufinancira Karlovačka županija, koja je ujedno partner na projektu. 

Dogovorene aktivnosti za sljedeća 3 mjeseca su:

- provedba preostalih edukacija za učenike u prilagođenom obliku sukladno epidemiološkim uputama te uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te HZJZ-a

- organizacija studijskog posjeta projektnog tima s ciljem jačanja kapaciteta partnerskih organizacija.

- završetak radova (ugradnja rampi i platforme za pristup osoba s invaliditetom) u Srednjoj školi Duga Resa, a vezano za osnivanje podružnice Humane Nove u Dugoj Resi. Osnivanje (registracija) podružnice te opremanje podružnice. Provedba sastanaka sa školama koje sudjeluju u projektnim aktivnostima, a vezano za nastavak suradnje nakon završetka projekta.

- provedba volonterskih akcija sakupljanja tekstila u 12 škola, povodom manifestacije Hrvatska volontira (rujan i listopad)

Za više detalja o projektu pratite našu posebnu Facebook stranicu projekta. 

Projekt ECO-SOCIAL: Razvijam poduzetništvo, čuvam okoliš! provodi se od 1.8.2019. do 31.01.2021. godine. Nositelj projekta je LAG Vallis Colapis, a partneri na projektu su Srednja škola Duga ResaKarlovačka županija te Socijalna zadruga Humana Nova iz Čakovca. Program vrijednosti 1.267.913,68 kn sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru Švicarsko hrvatskog programa suradnje.

img 20200909 110803 1 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT