Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

stozer press 

Stožer Civilne zaštite Karlovačke županije izvjestio je danas na konferenciji za medije da na području županije nema novooboljelih osoba od koronavirusa. Broj oboljelih i dalje je 28. Tijekom jučerašnjeg dana testirane su 44 osobe, a do sada je ukupno testirano 685 osoba. Stigli su podaci testova članova Stožera koji se od nedjelje nalaze u samoizolaciji i svi su testovi negativni, kao i drugi test člana Stožera koji je na prvom testu bio pozitivan. Tijekom sutrašnjeg dana napravit će se testovi ostalih članova Stožera koji to još nisu učinili. Svi oni i nadalje ostaju u četrnaestodnevnoj samoizolaciji. Kako je izvjestio zamjenik ravnatelja Opće bolnice Karlovac dr. Hrvoje Cvitanović testovi se obavljaju redovito, 40 do 50 testova dnevno i nema nestašice materijala za testiranje.

U samoizolaciji se na području Karlovačke županije tenutno nalazi 87 osoba od čega 5 liječnika, 13 medicinskih sestara, 1 inženjer radiologije te 4 zaposlenika u zdravstvu. Prema izvješću PU karlovačke tijekom jučerašnjeg dana nije bilo kršenja mjera samoizolacije, dok je jučer zabilježeno 6 kršenja mjera zabrane kretanja (propusnica).

Načelnica Stožera, zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, zahvalila se svim građanima što su se disciplinirano i odgovorno ponašali tijekom uskršnjih blagdana te pozvala da i dalje poštuju mjere propisane od strane Nacionalnog stožera.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT