Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

img 4959cfc2f0c63187b612db7d4d43126e v

U Vatrogasnom centru Karlovac održana je izvanredna konferencija za medije Stožera civilne zaštite Karlovačke županije u povodu dobivenih rezultata testiranja dvije osobe kod kojih je bila postavljena sumnja na oboljenje uzrokovano novim korona virusom.

Danas su u OB Karlovac zaprimljene dvije ženske osobe koje su udovoljavale kriterijima za postavljanje sumnje, odnosno imale su respiratorne simptome i kontakt s osobom iz Italije koja je po povratku u svoju matičnu zemlju razvila simptome i nalazi se u samoizolaciji.

Pristigli nalazi su negativni, što znači da u Karlovačkoj županiji nema oboljelih od novog korona virusa. Navedene osobe nakon dobivenih nalaza su pod mjerom nadzora, odnosno u samoizolaciji u trajanju od 14 dana.

Također, u Općoj bolnici Karlovac u ovom trenutku nema osoba u izolaciji.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost putem redovitih konferencija za medije svakog dana s početkom u 10.00 sati u Vatrogasnom centru Karlovac.

                              

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT