Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Svečana primopredaja gimnastičke opreme nabavljene putem natječaja u okviru Programa socijalnog i gospodarskog oporavka Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske, održana je u srijedu, 10. ožujka 2010. godine, u Uredu župana Karlovačke županije.

          Radi se o opremi nabavljenoj preko gimnastičkog kluba „Sokol“ iz Karlovca, koji je konkurirao na natječaju svojim projektom „unapređenje materijalnih uvjeta, psihomotornih osobina i socijalizacije učenika na području od posebne državne skrbi u Karlovačkoj županiji“. Projekt je odobren od resornog ministarstva i podržan sa 568.616,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 676.525,90 kuna, a ostatak sredstava su osigurali partneri u projektu; Savez športova Karlovačke županije i škole obuhvaćene projektom.

          U projekt su uključene osnovne škole iz Barilovića, Vojnića, Krnjaka, Slunja, Plaškog i Rakovice, čiji će se učenici koristiti nabavljenom opremom.

          Primopredaji ove opreme prisustvovalo je vodstvo Karlovačke županije, na čelu sa županom Ivanom Vučićem,  predstavnici gimnastičkog kluba „Sokol“ Karlovac, predstavnici grada Slunja i općina u čije škole dolazi ova donacija te ravnatelji navedenih škola, koji su se u ime škola i njihovih učenika zahvalili na ovoj vrijednoj donaciji.

         

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT