Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

Najslađi domaći festival ŠturdlaFest ove godine trajat će čak 10 dana, od 5. do 13.rujna.  Po prvi puta održavat će se diljem Karlovačke županije, s glavnim domaćinom Jaškovom- selom štrudle
Program i aktivnosti manifestacije  predstavili su zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin, gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić, ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj Stjepan Bezjak te koordinatorica ŠtrudlaFesta Lidija Žganjer Gržetić.

"Na početku godine razgovarali smo s obitelji Žganjer o ovoj manifestaciji, zatim se dogodila korona i došlo je do reorganizacije manifestacije, krenulo se u realizaciju nove ideje o održavanju manifestacije. Ove godine manifestacija će trajati znatno duže, deset dana, a uključeno je 28 restorana na području Karlovačke županije. Na ovaj način manifestacija je dobila županijski karakter. Ovakav vid događanja najbolji je način plasmana poljoprivrednih proizvoda.Nama je cilj zadržati goste što duže, a to je i u skladu sa Strategijom turizma Karlovačke županije"  - istaknula je Martina Furdek-Hajdin (zamjenica župana koja obnaša dužnost župana).

U  Štrudlafest uključeni su i muzeji, to su Zavičajni muzej Ozalj, Gradski muzej Karlovac, Baraćeve špilje i Stari grad Dubovac. U Aquatici će 12. rujna biti organizirana izrada unikatnih suvenira.
Više informacija potražite na:

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT