Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Karlovačka županija i danas nema novooboljelih osoba. Jučer je testirano 30 osoba i svi nalazi su pristigli negativni (ukupno testirano 1359). U OB Karlovac hospitalizirane su 2 osobe zaražene koronavirusom, trenutno je 1 osoba u Zagrebu na liječenju, 8 osoba se liječi kod kuće u izolaciji. Jedna osoba je do sada preminula, a 19 osoba je do sada izliječeno. Sve na vrijeme poduzete sigurnosne mjere u zdravstvenim ustanovama u Karlovačkoj županiji pokazuju svoje dobre rezultate. Nema niti jednog zaraženog zdravstvenog djelatnika, a također se nije dogodio prijelaz infekcije sa pacijenata na liječnike u zdravstvenim ustanovama.

U svim domovima zdravlja na području Karlovačke županije stanje je i dalje uredno te se rad odvija u predviđenom opsegu i načinu uz primjenu propisanih mjera zaštite.

Povećao se broj pacijenata u ordinacijama koji se propuštaju uz zadane zaštitne mjere. Laboratoriji bilježe sve veći broj zaprimljenih uputnica te je izvjesno da se zdravstveni sustav priprema za rad u punom opsegu.

Građani se i dalje savjesno pridržavaju mjera samoizolacije te djelatnici PU Karlovačke nisu zabilježili u protekla 24 sata niti jedno kršenje te mjere.             

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT