Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

U Karlovačkoj županiji u odnosu na jučerašnje izvješće nema novooboljelih osoba (46 uzoraka uzeto jučer je pristiglo negativno). Do sada su ukupno testirane 1324 osobe. U OB Karlovac hospitalizirane su 4 osobe zaražene koronavirusom, trenutno je 1 osoba u Zagrebu na liječenju, 9 osoba se liječi kod kuće u izolaciji. Jedna osoba je do sada preminula, a 17 osoba je do sada izliječeno.

Tijekom dana bit će testirano još 30 osoba.

Djelatnici PU Karlovačke svakodnevno provjeravaju osobe stavljene pod administrativni nadzor (samoizolaciju). Trenutno je 348 osoba pod administrativnim nadzorom. U posljednja 24 sata nije bilo kršenja mjera samoizolacije. U karanteni Grabovac trenutno se 5 osoba nalazi u samoizolaciji.

U proteklom tjednu djelatnici i volonteri Crvenog križa obišli su 2400 korisnika, kojima su dostavljali hranu i sve ostale potrepštine. Na terenu je bilo 134 djelatnika i 63 volontera.

Inspekcija zaštite na radu izašla je na teren vezano za prijavu u tvrtki sa područja grada Karlovca (HS produkt). Provedenim nadzorom nisu utvrđeni nedostaci u primjeni mjera vezanih za suzbijanje epidemiije COVID-19. Sanitarna inspekcija nije imala postupanja.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT