Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

U Karlovačkoj županiji i dalje su 24 osobe oboljele od koronavirusa (na žalost jedna osoba preminula) čime već treći dan za redom nemamo novooboljelih osoba. U OB Karlovac hospitalizirano je 6 osoba, 16 ih je na kućnom liječenju te se 1 osoba liječi u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Stanje pacijenata u karlovačkoj općoj bolnici je stabilno. Trenutno je 37 kontakata oboljelih osoba. Ukupno je do sada testirano 367 osoba.

U OB Ogulin trenutno su u samoizolaciji jedan liječnik, tri medicinske sestre, jedan inženjer radiologije i jedna osoba Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

Drive In testiranje u OB Karlovac uredno funkcionira i omogućuje brzo uzimanje uzoraka bez nepotrebnih zadržavanja u okrugu bolnice. Danas će biti uzeto 20-ak uzoraka.

PU Karlovačka izvršila je preko 1400 nadzora osoba koje se nalaze u samoizolaciji na području Karlovačke županije, a oko 350 osoba se još uvijek nalazi pod administrativnim nadzorom. U proteklih tjedan dana nije bilo niti jednog kršenja administrativnog nadzora što pokazuje visoku svjesnost naših građana.

Izjava doktorice Biserke Hranilović i zahvala stanovnicima što se pridržavaju propisanih sigurnosnih mjera:

Jako je važno da se ne opustimo i dalje provodimo sve propisane mjere jer vrlo brzo možemo imati neko novo žarište i veliki broj oboljelih. Naročito je važno da zdravstvene ustanove budu te u koje se neće uvesti virus i da nemamo oboljelih zdravstvenih djelatnika i pacijenata. Važno je i što za sada imamo dobru situaciju u našim domovima za starije i nemoćne: da do sada nije bilo niti jedne sumnje na oboljenje i niti jedne oboljele osobe, a znamo da su oni skupina koji su najrizičniji

Sa državne razine uredno stiže zaštitna oprema zbog čega je stanje sa opremom u Karlovačkoj županiji više nego zadovoljavajuće.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT