Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

povrće copy copy copy copy copy

U Karlovačkoj županiji u odnosu na jučerašnje izvješće imamo 1 novooboljelu osobu. Riječ je o bliskom kontaktu već oboljele osobe te je važno napomenuti da je novooboljela osoba već ranije bila u samoizolaciji. U OB Karlovac hospitalizirano je 9 osoba, 10 ih je na kućnom liječenju te su 2 osobe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Planira se otpuštanje jedne osobe iz Klinike za infektivne bolesti u Zagrebu na kućno liječenje zbog poboljšanja općeg stanja. Stanje u svim trima bolnicama na području Karlovačke županije je stabilno, što pokazuje visoku savjesnost i disciplinu naših građana. U karlovačkoj općoj bolnici jučer je bilo 46 pregleda , u ogulinskoj 33. Trenutno je 49 kontakata oboljelih pod nadzorom.

Djelatnici PU Karlovačke svakodnevno provjeravaju osobe stavljene pod administrativni nadzor (samoizolaciju). Trenutno je 580 osoba pod administrativnim nadzorom. U protekla 24 sata je evidentirano 1 kršenje samoizolacije te 5 kršenja po pitanju propusnica.

U općoj bolnici Karlovac se od četvrtka uvodi tzv. drive in testiranje. Svi pacijenti koji su se do sada testirali ispred donje zgrade bolnice, od sutra će se testirati na javnom parkingu gdje će biti napravljen kružni tok. Protokol je sljedeći: osoba dođe sa svojim automobilom, otvori prozor te mu zdravstveni djelatnik uzme bris nosa i ždrijela. Dnevno je moguće obaviti od 20 do 30 briseva.

Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost.

 img 5c0c54241f6c60cb3dcba087e9e0f0df v

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT