Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Ukupno imamo 19 osoba kod kojih je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom. Ukupno su testirane 102 osobe, a novo oboljela osoba je iz Ogulina.

Za oko 250 osoba ukinut je administrativni nadzor (samoizolacija), odnosno proteklo je vrijeme koje su morale biti pod nadzorom. Odmah po saznanju da je kod osobe iz Ogulina potvrđena zaraza novim koronavirusom započele su se poduzimati propisane protuepidemijske mjere kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti.

Stožer CZ Karlovačke županije zajedno sa nadležnim službama krenuo je u inspekcijski nadzor tvrtki na području Karlovačke županije.

Proveden je nadzor u HS Produktu o pridržavanju mjera zaštite i sprečavanju širenja zaraze koronavirusom te je utvrđeno da se u navedenoj tvrtki svi propisi uredno poštuju. Na samom ulazu u tvrtku dijele se zaštitne rukavice i maske, radnici su podijeljeni u turnuse, kupljeno je 800 kilograma alkohola i zaštitnih dezinfekcijskih sredstava, svi rade u razmaku 2 metra te se poštuju i ostale propisane mjere.

S obzirom na epidemiološku situaciju u RH, Opća bolnica Karlovac otvorila je za sve upite građana u vezi virusa COVID-19 dodatnu e-mail adresu koja glasi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za dodatne informacije možete nazvati pozivni centar Opće bolnice Karlovac na broj 091 257 1155 od 7 - 15 sati ili bolničku centralu na broj 047 608 100.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost putem redovitih konferencija za medije svakog dana s početkom u 12.00 sati u Vatrogasnom centru Karlovac

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT