Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

covid 300x160 copy copy

Ukupno imamo 16 osoba kod kojih je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom. Dvije novooboljele osobe kontakti su već prije oboljelih osoba i u tijeku je epidemiološka obrada njihovih kontakata. U OB Karlovac trenutno je hospitalizirano 10 osoba, 2 osobe se liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, a 4 osobe su na kućnom liječenju. Oboljeli su u dobi od 37 do 82 godine, a prosjek dobi oboljelih osoba je 58 godina, s time da je oboljelo sedam žena i devet muškaraca. Do sada je ukupno testirano 82 osobe. Sa današnjim danom u samoizolaciji imamo 101 kontakt oboljelih osoba.

Važno je još jednom podsjetiti na Odluku Stožera CZ RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj prema kojoj svi naši građani imaju ograničeno kretanje između gradova i općina. Svi upiti vezani za izdavanje propusnica i dalje se šalju na Stožere CZ gradova, odnosno općina mjesta prebivališta onih koji ih traže.

Karlovačka policija zadužena je za nadzor nad provođenjem mjera iz navedene Odluke. Policija osigurava Opću bolnicu Karlovac te dva objekta karantenskog tipa na području Vojnića i Grabovca.

Ponovno apeliramo na sve naše građane da se strogo pridržavaju preporučenih higijenskih mjera te redovito čiste prostore u kojima borave.

Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost putem redovitih konferencija za medije svakog dana s početkom u 12.00 sati u Vatrogasnom centru Karlovac

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT