Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0027 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Projekt energetske obnova Doma zdravlja Duga Resa u potpunosti je završen što je bio povod današnjeg obilaska zamjenica župana Karlovačke županije Vesne Hajsan Dolinar i Martine Furdek Hajdin, gradonačelnika Grada Duge Rese Tomislava Boljara i njihovih surdanika. S projektom vrijednim preko 1,7 milijuna kuna goste je upoznala ravnateljica Doma zdravlja Duga Resa Melita Trgovčić koja je naglasila da su sredstva za ovu namjenu došla od Ministarstva graditeljsktva te Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, dok je jedan dio sufinancirao Dom zdravlja vlastitim sredstvima. Uz pomoć Karlovačke županije za realizaciju ovog projekta povučena su sredstva iz europskih fondova. Sklopljen je ugovor s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja i Fondom za zaštitu okoliša koje je projekt sufinanciralo sa 911 tisuća kuna. Putem drugog natječaja također je sklopljen ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i EU fondova koji su sufinancirali dio ovog projekta sa 413 tisuća kuna. Radove na energetskoj obnovi izvela je tvrtka Graditeljstvo Stipić.

Ravnateljica Melita Trgovčić zahvalila je Karlovačkoj županiji na vođenju projekta te svim dosadašnjim investicijama u Dom zdravlja, koje su omogućile uštede i učešće vlastite komponente od 404 tisuće kuna u ovom projektu.

Tom je prigodom zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar navela brojne projekte energetske obnove koje je Karlovačka županija u posljednje tri godine završila na zdravstvenim i školskim ustanovama u Dugoj Resi te najavila novu investiciju u dogradnju i proširenje kapaciteta Specijalne bolnice za produženo liječenje u Dugoj Resi koje bi u konačnici omogućilo dodatna zapošljavanja te podizanje broja i standarda usluga ove zdravstvene ustanove.

dsc 0012 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy 

dsc 0028 copy copy copy copy copy

dsc 0031 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

U obilasku energetski obnovljene zgrade Doma zdravlja Duga Resa

dsc 0039 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Zahvalu Županiji izrekla je ravnateljica Melita Trgovčić

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT