Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić održao je u ponedjeljak, 21. lipnja 2010. godine, prijem za mlade kuglačice, koje su osvojile svjetska odličja na Svjetskom prvenstvu u Rijeci 2010. godine.

Župan Vučić, sa suradnicima, tom je prigodom ugostio Valentinu Pavlaković, članicu Kuglačkog kluba „Kupa“ iz Ozlja, koja je u kategoriji kuglačica do 14 godina osvojila prvo mjesto i tako postala svjetska prvakinja. Na prijemu je također bila i Valentina Prpić, kuglačica Kuglačkog kluba „Policajac“ iz Ogulina, koja je na istom natjecanju, u kategoriji juniorke-sprint, osvojila treće mjesto i brončano odličje.

Uz mlade kuglačice prijemu su bili nazočni i njihovi treneri i predstavnici klubova, koji su zahvalili na prijemu i pažnji kojom Karlovačka županija prati uspjehe mladih sportaša i u ovim, medijski manje atraktivnim sportovima.

Prijem je održan u Uredu župana Karlovačke županije, uz nazočnost predsjednika Županijske skupštine i predsjednika Saveza športova Karlovačke županije Josipa Zaborskog,  zamjenika župana Josipa Šafara i Ivana Banjavčića, pročelnice Ureda župana Bernardice Topolnjak-Halapa i pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje Karlovačke županije Željka Šančića, koji su svi redom čestitali na ovom velikom uspjehu te obečali pomoć Karlovačke županije u daljnjem praćenju ovih uspješnih mladih športašica. Na kraju prijema župan Vučić je, kao uspomenu na ovaj susret, kuglačicama poklonio minijaturne kristalne replike županijskih javnih priznanja.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT