Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

dsc 0049 copy copy copy copy copy copy copy copy

U organizaciji Memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata Damir Pintar iz Karlovca i Karlovačke županije te uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, u Slunju je u srijedu, 23. rujna, održana podjela paketa pomoći za nezaposlene hrvatske branitelje.

Ministarstvo hrvatskih branitelja, Karlovačka županija i Grad Karlovac osigurali su sredstva za potrebe nabavke paketa pomoći za nezaposlene hrvatske branitelja sa prostora Karlovačke županije.

Temeljem programa kojeg provodi Memorijalno dokumentacijski centar Domovinskog rata Damir Pintar iz Karlovca, Ministarstvo hrvatskih branitelja je osiguralo sredstva u iznosu od 100 tisuća kuna, a Karlovačka županija 20 tisuća kuna te Grad Karlovac 5 tisuća kuna za nabavku osnovnih životnih namirnica, pakiranih u pakete koji su podijeljeni nezaposlenim hrvatskim braniteljima s prostora naše županije. Radi se o ukupno 438 paketa.

Pakete su do sada već dobili branitelji sa šireg ogulinskog, karlovačkog i ozaljskog područja, a nakon Slunja će još uslijediti podjela braniteljima s dugoreškog područja.

U Slunju je podjela održana u prostoru Vatrogasnog doma DVD-a Slunj.

Podjeli paketa su u ime Karlovačke županije nazočile zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i hrvatske branitelje Maja Vučinić Knežević te u ime Grada Slunja i kao izaslanik potpredsjednika Vlade RH i ministra branitelja Tome Medveda gradonačelnik Jure Katić.

dsc 0041 copy copy copy copy

U ime Ministarstva hrvatskih branitelja se kao izaslanik ministra Tome Medveda obratio gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić

dsc 0042 copy copy copy copy copy copy copy

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar napomenula je da se Karlovačka županija odmah po spoznaji priključila ovoj vrijednoj akciji

dsc 0051 copy copy copy copy copy copy

Preuzimanje paketa u Slunju, prema evidenciji nezaposlenih hrvatskih branitelja s područja Karlovačke županije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT