Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

IZVJEŠĆE

sa sudjelovanja na proljetnoj plenarnoj sjednici Regionalne mreže mladih (YRN) u sklopu Skupštine europskih regija (AER)

održanoj u Norveškoj (BodØ), 15. - 18. ožujak 2018. godine

 

Marko Mikšić, član Savjeta mladih Karlovačke županije predstavljao je Karlovačku županiju na proljetnoj plenarnoj sjedici Regionalne mreže mladih u Norveškoj, u gradu Bodø. Na sjednici je predstavljen program Cultural Rucksack (kulturni ruksak), Norveški nacionalni program za mlade, UKM Norveški festival umjetnosti za mlade i  godišnje izvješće o radu YRN-a. Marko MIkšić sudjelovao je u radu Odbora za kulturu i edukaciju na kojem je raspravljano o kulturnom nasljeđu i uključivanju mladih te ciljevima održivog razvitka koji se odnose na kvalitetnu edukaciju. Organizatori sjednice upoznali su sudionike i s primjerima dobre prakse, tako su posjetili srednju školu (Bodø Upper Secondary School) i održali skype sjednicu s NAROM (svemirskim centrom). Organiirano su obišli fjordove, gradsku upravu, kulturni centar i kušali domaću hranu. Zaključci sjednica bit će objedinjeni, dostupni i proslijeđeni.

 

 

IZVJEŠĆE

Potkategorije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT